Hayatın bir parçası


Hayatın bir parçası incinmek, dokunulmazlığınızı geri çekmek ve size en yakın insanlar adına hain bıçaklanmayı görmek.. Daha önce görmediğiniz bir şekilde..

Hayatın bir parçası ağlamak ve bir parçası hayatı tecrit etmektir ve hayatın bir kısmı kurtuluş yolu olarak yalnızlığı seçmektir. Hayatın bir kısmı insanlardan kaçmaktır ve bazen de kendinizden kaçarsınız, hayatın bir kısmı başkalarını keşfetmenin yeni yollarını denemektir.

Uzlaşabileceğin ve seni geçici olarak kurtaran tıbbi reçeteler gibi yaşayabileceğin durumlar, hayatın bir parçası haklı çıkarmak değil, huzuru seçmektir. Konuşma, sonsuzluğun mahvettiğini düzeltmez.. Yaşamın bir parçasıdır, gelmenin ne kadar kötü olduğunu hisset ve geçene pişman ol. Hayatın bir kısmı tatmin olup iltifatlara son vermektir. Hayatın bir kısmı da sabrını sınamaktır. Hesaba katmak..

Durup geri dönmek hayatın bir parçası, yenilmek ve kibirli olmak hayatın bir parçası. Beklemek, sürprizlerin yarısı ihanetin ilhamından geliyor, hayatın bir parçası insanlarda şoku tekrarlamamak, hayatın bir parçası solmak için parçalan, farkına varmak için kaç kez ölüme ihtiyacın olduğunu fark et Hayatın nedir, hayatın bir parçası pes etmektir, bocalamamak, hayatın çarkını dengelemek için fedakarlık yapmak, hayatın bir parçası kendini onların kirliliğinden uzaklaştırmak için, kalplerindeki sızıların etkilerinden, genişleyen mağlubiyet çemberine rağmen hayatın bir parçası kazanmak, öğrendiklerini öğrenmek için hayatın bir parçası ve son masalların bölümlerinin kurtarılmasıdır.

Hayatin bir parcasi 1 - yazarlar - haberton

Ateşlerin yayıldığı hayatın bir parçasıdır soğukluk ve huzur dediğimiz insanların sandıklarında, ateşler niyetlerin arkasından gizli duyguların evlerini yiyip bitiriyor ve bilmecelerin bedenleri, minerallerin gerçekliğinin ne kadar zayıf olduğunu bilsinler diye dostların gözleri önünde çarmıha geriliyor. Yorgun bir şekilde dünyaya haykırmak, kendi sesinizin yankısını duymak ve onu kınamak hayatın bir parçası;

Hayatın bir parçası herkesten ayrılmak, dışlanmışların nasıl yaşadığını ve günlerinin önbelleklerini korumak için nasıl geri dönüleceğini deneyimlemek. Hayatın bir parçası, başkalarının deneyimlerinden ders almak ve kendinizi onlarca kişiden uzak tutmaktır, böylece içine düşmezsiniz korkularınızın çözümü, huzura ve hayatta kalma araçlarına ulaşmak için okuyun..

Ve hayatın büyük bir kısmı, onların gözünde varlığına alışınca kalmak değil, ölümün bir parçasıysa ayrılmak değil, git..!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hepimiz Ölürüz

Ruhumdaki yaralar

"Senin elin benim elimde"